begrafenisondernemers

Mis geen enkel moment van je leven

2Remember combineert stilstaan bij het verleden, leven in het nu en leven voor de toekomst in één app.

Over 2Rememberme

Stel je voor dat je kinderen de zolder aan het opruimen zijn bij jouw overlijden en stel je voor dat ze een geheime doos vinden waarin jij geschreven brieven en opnames van jezelf bewaarde. Een capsule waarin jij jouw laatste wensen uitspreekt en jouw dierbaren vertelt wat je eerder niet durfde. Van de angst om hun mooiste momenten niet mee te mogen maken tot aan de pijn die je voelde op je ziekte bed en waarmee je ze niet wilde belasten.

Ook tijdens het leven biedt 2Remember de mogelijkheid om herinneringen op te slaan.  Toevoegen na: ‘…tot de pijn van de ziekte waar je ze niet mee wilde belasten’

Herbeleef jouw mooiste momenten!

‘Of je nou een jaartje weg gaat en je vrienden wil laten meegenieten. Of, je wilt dat jouw zwangerschap je eraan herinnert om nooit meer kinderen te nemen, om bij het terugzien van het magisch moment er toch nog één te willen. De 2Remember app geeft je de kans om mooie momenten te beleven en herbeleven.

Speciale momenten

Gebruik 2Remember als opslagruimte waar je een selectie van jouw mooiste herinneringen kunt opslaan.

Levenservaringen

Documenteer real-time jouw levenservaringen. Nog leuker is dat je deze herinneringen kunt delen met vrienden en familie.

Toekomst herinneringen

Stuur een bericht naar jouw toekomstige ik en kijk terug naar jouw ontwikkelingen na verloop van tijd, als een tijdcapsule die je ten allen tijden kunt opgraven.

Video afspelen

2Rememberme laat herinneringen niet aan het toeval over

Soms kom je toevallig foto’s tegen in een oud fotoalbum die je moeder bewaart op de zolder. Het geluk dat jij voelt en de lach die het op jouw gezicht tovert wanneer je terugdenkt aan die tijden is onschatbaar.

Weet je nog dat je te ijverig van de trap sprong en er een litteken op je knie aan over hield? Dat waren nog eens goede tijden!

 

Getuigenissen

'Ik zit in de eerste stadia van dementie en de angst om mezelf te verliezen heeft me ertoe gebracht om 2Remember te gebruiken. Met de app kan ik terugkijken op momenten die ik me in de toekomst waarschijnlijk niet meer zal herinneren.'
2Rememberme, dementie
Gerda
'Mijn Erasmus-jaar is tot nu toe geweldig geweest en het documenteren van mijn stappen via de 2Rememberme-app is een leuke manier om contact te houden met mijn thuisbasis.'
Raymond
'Mijn opa en ik hadden een geweldige band. Op zijn sterfbed vertelde hij me dat ik een e-mail kon verwachten. Elke keer dat ik hem mis, kijk ik naar videos en lees ik berichten die hij heeft achtergelaten. Ik moet altijd lachen om zijn gekke humor. Dit is hoe hij herinnerd wil worden.'
Claudia
In de laatste fase van jouw leven, helpt 2Rememberme jou met moeilijke gesprekken te voeren met jouw naasten. Van ruzies bijleggen tot het bespreken van gevoelige kwesties zoals jouw uitvaart en erfenis.

Geef jouw nabestaanden het gift van afsluiting, een verhaal om jou altijd te blijven gedenken. Een onsterfelijke nalatenschap.

Maak kennis met de oprichter

Oprichter - 2Remember App

Dexter Hardeveld

Oprichter Dexter Hardeveld kwam enige tijd geleden met het idee om herinneringen te verzamelen. Het zit in zijn natuur om het leven te nemen zoals het komt. Het besef dat het leven kort is en nalatenschap een gift komt door het verlies van zijn ouders op jonge leeftijd. Als kind hield hij altijd een vriendenboek bij en zijn behoefte aan tastbare herinneringen leidde tot een jaar lijkt traditie: een persoonlijke video die hij op oudejaarsavond opneemt. Elk jaar neemt hij traditiegetrouw de tijd om terug te blikken naar wat hij heeft meegemaakt waarna hij dankbaar op het leven proost.

Download mijn app

Mailing Address
2Remember Street 2020, Amsterdam
Email Address
Phone Number
062REMEMBER

Doneer nu en ontvang één maand gratis gebruik van de app

[wpforms id="797" title="false" description="false"]
Copyright © 2020 2Remember | All Rights Reserved

hou me op de hoogte van:

APP Release

vul je naam en email in