Contact met ons opnemen

logo-2remember

2RememberMe is de app om al jouw herinneringen in vast te leggen. Bewaar in de app jouw mooiste fotomomenten, leg de bijzondere gebeurtenissen van je leven vast op film en schrijf alvast een prachtige brief voor je nabestaanden. In de 2RememberMe app leg je alles vast wat je graag later wilt delen met je familie, vrienden, kinderen of kleinkinderen.

Het zegt iets over jouw leven, wat voor jouw belangrijk is geweest tijdens jouw levensweg. De mijlpalen in jouw leven zijn vereeuwigd in de app. Een foto album raak je kwijt, je favoriete muziekmoment van dertig jaar geleden ben je vergeten en die lieve brief van je grote liefde is tijdens de verhuizing zoek geraakt. 

Dit komt met de 2RememberMe app niet meer voor. Al jouw herinneringen blijven bewaard en geheim totdat jij toegang geeft om ze te delen met wie je dat wilt. 

Heb je vragen of wil je meer informatie over de 2RememberMe app, neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier. 

Herinneringen vergaan niet met de 2RememberMe app

 

We hebben allemaal herinneringen waar we soms of vaak aan terugdenken. Mooie en ook minder mooie momenten in ons leven. Iedere dag maken we nieuwe herinneringen aan. Wat als je deze herinneringen nu vastlegt in een speciale app? Een app waar je foto’s, video’s, gedichten, brief of een ansichtkaart kan opslaan. Of gewoon een korte notitie die je zelf schrijft voor later. 

Herinneringen zijn er ook juist om te delen. Vaak realiseren we pas dat we te weinig herinneringen met elkaar hebben gedeeld, bijvoorbeeld wanneer iemand komt te overlijden. Bijvoorbeeld wanneer je vader of moeder komt te overlijden, zijn er altijd wel vragen die je nog hebt. Of een herinnering die je graag nog een keer samen wilt delen, maar hoe zat het nu precies. 

Als je de memoires nu vastlegt in de 2RememberMe app zijn deze vereeuwigd. Je legt ze vast voor jezelf, wanneer bijvoorbeeld je eerste kind is geboren. Leuk voor later als jouw eigen kind bijvoorbeeld 18 wordt dan kan je deze vastgelegde momenten met elkaar delen. 

Deze app is ingericht om juist, voordat je komt te overlijden, een database hebt gevuld met herinneringen die later voor jouw familie is. Voor je eigen kinderen of broers en zussen of juist een goede vriend of vriendin. Je kan hier zelf alles opslaan wat je wilt, voor nu, voor later of voor na jouw overlijden. Herinneringen vergaan niet met de 2RememberMe app.

hou me op de hoogte van:

APP Release

vul je naam en email in